Een belangrijke beslissing

In dit blog onthul ik een belangrijke beslissing. Jaja jullie kunnen niet wachten maar niet te snel.. first things first.

In mijn voorgaande blogs hebben jullie kunnen lezen hoe ik een geweldige reis heb gemaakt waarin ik Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania en Kenia heb bezocht. Ik ben inmiddels 2.5 week geleden thuis gekomen van deze reis. De dag na mijn aankomst stond er al een heel leuk bezoek gepland vanuit Nederland. Na een aantal dagen in Kaapstad gingen we (opnieuw) op pad, want ook Zuid-Afrika heeft zoveel leuks te zien en doen! Genieten geblazen op een wijnfestival, slapend onder de sterren, hiken in de Cederbergen en aan de Westkust. Daarnaast heb ik in Kaapstad direct wat bucketlist items kunnen afstrepen zoals golfen, sunset catamaran, sushi bij Willoughby’s en drankjes op de rooftop van het Silo Hotel. En ja, ik besef heel goed hoe een bofkont ik ben!Begin deze week is mijn super fijne bezoek weer vertrokken naar Nederland. Ik ben nu dus weer terug in het gareel met veel sporten en lekker zelf koken. Het is inmiddels 6 weken geleden dat ik met mijn day job gestopt ben waar ik een jaar lang een aantal dagen in de week heb gewerkt. Nu ben ik dus wat ze noemen 100% ondernemer. Leuk en spannend! Ik heb een hoop plannen maar voel me af en toe net een pensionado die het dan naar eigen zeggen ‘ontzettend druk’ heeft, je kent ze wel ;). Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook echt de hele dag bezig he! Maar van het zonnetje genieten kost natuurlijk ook tijd.. Alle gekheid op een stokje, ik ben wel echt serieus bezig met het regelen van boekingen natuurlijk. De aankomende tijd ga ik nadenken over eventueel nieuwe concepten, zoals bijvoorbeeld een tennis reis naar Zuid-Afrika. Iets wat ik misschien wel kan gaan verkopen als ik in Nederland ben. “Als je wat…?!”

Ja! Je leest het goed.. Het hoge woord kan eruit. Ik verhuis half april terug naar Nederland. Zoals jullie weten heb ik al sinds ik in Zuid-Afrika ben problemen met het aanvragen van een visum. Op dit moment ben ik hier op een toeristenvisum, welke na 3 maanden weer verloopt en ik dus het land weer (tijdelijk) moet verlaten. Een veel belangrijkere reden nog voor mijn terugkeer is dat ik het gevoel heb dat mijn toekomst in Nederland ligt en dat daar iemand woont waar ik graag bij wil zijn. Er breekt dus weer een drukke en onzekere tijd aan van zaken afronden en juist weer dingen opstarten. Met het zoeken van een nieuwe baan (Of het voortzetten van GA? Of allebei?) en het opnieuw van alles uitzoeken. Maar vooral een tijd van genieten van de fijne mensen hier, de leuk dingen, de mooie omgeving en het heerlijke weer.

Wees niet bang, dit is nog niet het laatste blog. Volgende week ga ik weer op reis en jullie horen dus van mij op welke fijne plekken ik dan ben geweest!Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: