Over GA

IMG_1239-1

Ga-Afrika is ontstaan uit een passie voor reizen, en een liefde voor Afrika. Deze passie wil ik het liefste met iedereen delen. Ik wil zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke Afrika ervaring bezorgen!

Ga-Afrika staat voor persoonlijk contact, een super reis die je nog lang bij blijft, flexibiliteit en positieve impact op de lokale bevolking.

Mijn naam is Lisanne, de drijvende kracht achter Ga-Afrika. Sinds mijn eerste bezoek in 2012 aan Zuid-Afrika heeft het Afrikaanse continent me niet meer losgelaten. De prachtige natuur, de wilde dieren, de verschillende bijzondere culturen en de vriendelijke mensen.

Ik heb mijn droom mogen waarmaken door een tijd in Kaapstad te wonen. Vanuit hier heb ik een groot deel van het continent kunnen ontdekken. Hierdoor heb ik veel goede tips voor Ga-Afrika reizigers verzamelt.

Met Ga-Afrika maak ik van mijn grootste passie mijn werk en bied ik anderen de kans om net zo verliefd te worden op Afrika als ikzelf. De enthousiaste verhalen van reizigers die met volle teugen hebben genoten is het ultieme doel!

%d bloggers like this: