Botswana

Botswana is het ultieme safari land en een bestemming waar vooral de natuurliefhebber zijn hart kan ophalen. Als toerist heb je de kans om de relatief onaangetaste natuur optimaal te ervaren en vooral veel wilde dieren te spotten.

Blogs

Makgadikgadi en Nxai Pans

Wat? Je hebt er vast nog nooit van gehoord en als je het zo leest zal je ook denken hoe spreek ik dat uit..? De Makgadikgadi en Nxai Pan zijn grote zoutvlaktes waar je langs- en…

Keep reading

Okavangodelta / Moremi National Park

De Okavangodelta is dé trekpleister van Botswana en het is ook absoluut een heel bijzondere plek! Wat? De Okavangodelta is de grootste binnenlandse delta ter wereld. Uiteraard staat dit gebied op UNESCO werelderfgoedlijst. Moremi National Park beslaat de…

Keep reading

Central Kalahari Game Reserve (CKGR)

Wat?Het Central Kalahari Game Reserve (CKGR) is een relatief onbekend gebied in Botswana. Het gebied beslaat een oppervlakte van bijna 53 duizend vierkant meter, het op één na grootste wildreservaat ter wereld. Hierdoor neemt dit park…

Keep reading

Victoria falls

Wat?De Victoria watervallen, vaak Vic falls genoemd, is een prachtige natuurverschijnsel op de grens van Zimbabwe en Zambia. De waterval is de grootste aaneengesloten val van water en is daarmee de grootste waterval ter wereld gemeten…

Keep reading

Reisroutes

Prachtige natuur van Botswana (16 dagen)

16-daagse reis door de prachtige natuur van Botswana Bezoek Botswana voor de prachtige ongerepte natuur en voor een super safari ervaring. Botswana is mooi, heel mooi! Deze reis voert je langs verschillende nationale parken die allen…

Keep reading

Je kunt een reis naar Botswana goed combineren met Namibië. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel tijd je hebt en van wat je wilt zien.

One thought on “Botswana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: