Zuid-Afrika | Krugerpark, eSwatini, St Lucia, Drakensbergen, Tuin- & wijnroute, Kaapstad | Jelmer & Marchella | huwelijksreis

In november 2018 maakte Jelmer & Marchella met Ga-Afrika hun huwelijksreis. In 4 weken reisden zij langs de vele hoogtepunten van Zuid-Afrika. Na een kort verblijf in Johannesburg, reisden zij over de Panorama route en bezochten zij meerdere plaatsen in het Krugerpark met ook overnachtingen in lodges op prive reservaten. Via eSwatini (Swaziland), St Lucia en Durban/Umhlanga rocks gingen zij naar de Drakensbergen om vervolgens via Durban naar Port Elizabeth te vliegen. Vanaf hier reden zij over de Tuinrouten en vervolgens wijnroute om de reis af te sluiten in Kaapstad. Lees hier over hun ervaringen: 

De service van Ga-Afrika beoordelen wij met een ‘8’.

Na het eerste contact hebben wij een overzichtje gegeven welke plekken we wilde bezoeken. Ga-Afrika heeft daarop een voorstel gemaakt waarin al deze plekken terug kwamen. Vervolgens is het voorstel steeds naar onze wensen aangepast. 

Eigenlijk zouden wij alles aanraden, het was een prachtige reis. De hoogtepunten van onze reis waren: Het Krugerpark, de Drakensbergen, en Robbeneiland.

Qua verbeterpunten zouden wij een kort verblijf adviseren in Durban en/of Port Elizabeth. Daarnaast hadden wij het prettig gevonden om wellicht in het boekingsproces meer opties te zien.

%d bloggers like this: