Zuid-Afrika | Kaapstad, Cederberg, wijnroute & safari | Loes Weber

April 2018 reisde Loes Weber alleen af naar Zuid-Afrika.

Zij kijkt hier met veel plezier op terug en schreef het volgende:

In mijn reis heb ik redelijk veel tijd doorgebracht in Kaapstad, dit was ook zeker een hoogtepunt in de reis. Je hebt hier veel leuke dingen te doen! Kaapstad zou ik dan ook zeker aanraden aan anderen. Kaapstad is echt een hele leuke stad als basis als je dagtripjes in de omgeving wil maken, zeker als je alleen reist. Andere hoogtepunten waren de game drives in het Gondwana private game reserve en de dagen die ik heb doorgebracht in het Cederberg natuurpark.

Als tip voor anderen zou ik meegeven om eventueel een auto te huren. Ik deed alles met openbaar vervoer of geplande citytrips, daardoor ben je gebonden aan een groep. Maar dat zijn uiteraard persoonlijke keuzes.

Loes beoordeeld de dienstverlening van Ga-Afrika  gemiddeld met een 9,5!

Bedankt Loes, we zien je graag terug in Zuid-Afrika.

%d bloggers like this: