Zuid-Afrika | Kaapstad, Robertson & Tuinroute

Dit gezin geeft graag anoniem feedback op de reis die zij hebben gemaakt met Ga-Afrika. Het gezin met twee jongere kinderen reisde van Kaapstad naar het wijngebied rondom Robertson, om daarna de Tuinroute te verkennen. Op de terugweg naar Kaapstad overnachtte zij in het redelijk onbekende nationaal park Bontebok. Lees hier over hun ervaringen:

“De service van Ga-Afrika beoordelen wij met een ‘8’.

De voorbereiding van onze reis was prima geregeld door Ga-Afrika en het was helder op welke locaties we zouden overnachten. We hadden een nachtvlucht terug naar Nederland en daarom had Ga-Afrika geregeld dat we de hele dag nog de hotelkamer konden gebruiken, dit was erg prettig. Qua verbeterpunt hebben wij aangegeven dat de informatievoorziening vwb bijvoorbeeld openingstijden van het nationaal park beter kan.

Wij zouden aanraden om te verblijven in een huisje in Bontebok NP. De plek en het uitzicht vanuit het huisje is geweldig. Andere hoogtepunten waren het strand van Witsand, de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en de autorit van Kaapstad naar Robertson via Franschhoek (R62).”

%d bloggers like this: