Omgeving ontdekken

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord, dus het is weer tijd voor een update!

Eigenlijk gaat alles zijn gangetje en hebben we al aardig een ritme ontwikkeld. Allebei een (semi) fulltime baan, het runnen van een eigen bedrijf, het huishouden, sporten en de andere dagelijkse bezigheden bepalen toch vooral de indeling van de week. Één punt daarvan zijn we van plan binnenkort uit de weg te ruimen, we zijn namelijk op zoek gegaan naar een schoonmaakster. Misschien houden we dan wat meer tijd over om weer wat meer te schrijven en jullie op de hoogte te houden ;).

De afgelopen weken hebben we ook vooral in de weekenden genoten van de mooie omgeving. De Kirstenbosch concerten zijn een goede zondag besteding; lekker in de zon op een kleedje luisteren naar live muziek, met een hapje en drankje bij je. Maar ook bezoeken we bijna elk weekend wel een ander wijn estate voor een proeverij. Dat is uiteraard enkel bedoeld om goed te kunnen vergelijken ;). Daarnaast proberen we ook elk weekend iets nieuws te bezoeken, dus gaan we de ene keer naar een nieuw strand en de andere keer naar een ander deel van Kaapstad.

Misschien leuk om te vermelden dat de mensen hier veel meer leven met het ritme van de zon. De meeste mensen op kantoor beginnen al rond 7 uur. Elke keer als ik (Lisanne) om 8 uur binnenloop vind ik toch eigenlijk nog steeds wel dat ik vroeg ben.. Daarnaast beginnen vanwege de warmte ook sportieve activiteiten vroeg. Zo heeft Marijn elke weekend een mountainbike training/wedstrijd die begint om 7 uur ‘s ochtends.. Dat is wel even wennen dus.

Er zijn nog veel meer verschillen in manieren van leven, hier zullen we binnenkort wat over schrijven.

 

 

%d bloggers like this: