Het werkende leven

De eerste werkweek en ook ons eerste echte weekend zit er alweer op! Zoals altijd is het weer wennen op een nieuwe baan dus al met al was het een vermoeiende week. Marijn gaat elke dag met de auto naar Stellenbosch en Lisanne met de bus naar het centrum. En voordat je het weet zit je dus gewoon in een ritme!

Het werktempo ligt toch wel lager dan we gewend zijn. Volgens de manager op Lisanne haar werk wordt Kaapstad dan ook in Zuid-Afrika Cape town, sleep town genoemd. Op zich niet heel verkeerd om je op aan te passen.. 😉

Dit weekend hebben we echt genoten van onze nieuwe woonplaats. Vlakbij ons huis is elk weekend een vlooienmarkt dus gister hebben we over de markt gestruind op zoek naar spulletjes om ons huisje op te leuken. Daarna zijn we weer op auto jacht geweest (en dat lijkt te gaan lukken..). Aan het einde van de dag hebben we Lions head beklommen en hebben we van het uitzicht over de stad en de tafelberg genoten. Vandaag hebben we doorgebracht in de botanische tuinen van Kirstenbosch, aan de voet van de Tafelberg. Een heerlijke zondag wandelend tussen de mooie bloemen, planten en bomen. Daar kunnen we wel aan wennen :).

%d bloggers like this: