Voorbereiding – Laatste week

17 december 2017
Als je denkt wat blijft het stil aan het front dan klopt dat wel. Niet omdat we niks te vertellen hebben natuurlijk maar vooral omdat het de afgelopen weken super hectisch was. We hebben dus nu veel te delen met jullie..

Inmiddels zijn we allebei ‘werkloos’, dit natuurlijk wel na uitgebreid afscheid te hebben genomen. Alle lieve collega’s hebben daar echt fantastisch aan bijgedragen 🙂.

We hebben met pijn in ons hart afscheid genomen van ons lieve katje Floor. Afgelopen vrijdag hebben we ook ons huis opgeleverd (het ruimt lekker op hoor, geen spullen, maar een gedoe is het wel 😉). Nu zitten we dus met een berg koffers opgescheept. De laatste weken verblijven we met ons hele hebben en houden dus bij de ouders (met een stedentripje tussendoor voor de broodnodige ontspanning). Kortom: werk- en huisloos.

Gister hebben we met vrienden en familie een leuke borrel gehad ter ere van ons afscheid. Wat hebben we een fijne, lieve, mooie mensen om ons heen!!

22 december 2017
Wauw over een week zitten we al in het vliegtuig voor ons enkeltje Kaapstad!
De afgelopen week hebben we even kunnen bijkomen van de hectische tijd door een leuke citytrip naar Praag. En de aankomende week gaan we nog even genieten van onze vrienden en familie.
Er zijn ontwikkelingen op het vlak van werk voor Lisanne, daarover hopelijk binnenkort meer.. En we zijn al bezig met de voorbereidingen voor het vinden van een huis en al het andere dat komt kijken bij het opstarten van het leven daar.. (bankrekening, verzekering etc).
Fijne feestdagen allemaal!

%d bloggers like this: