Voorbereiding – De beslissing

8 juli 2017
Het hoge woord is er uit! Aan het einde van dit jaar vertrekken wij (Lisanne en Marijn) naar Stellenbosch, Zuid-Afrika. Een keuze die je natuurlijk niet zomaar maakt. Het begon allemaal met een sollicitatie van Marijn op een Postdoc plaats in Stellenbosch. Vorige week hoorde we dat hij deze baan krijgt en na even de tijd te hebben genomen om dit te laten bezinken, hebben we inmiddels de keuze gemaakt: we gaan ervoor!

Waar we ja op hebben gezegd weten we misschien nog niet eens echt, maar dat zal langzaam maar zeker vast duidelijker worden. Er breekt een spannende tijd aan waarbij we allebei onze baan opzeggen, ons huis moeten verkopen en onze nieuwe opties gaan onderzoeken. Wat Lisanne daar gaat doen is nog even onduidelijk dus daar moet de komende tijd ook aan gewerkt worden.

Een keuze dus die je niet zomaar maakt.. We gaan namelijk veel fijne vrienden en familie achter laten in Nederland. Ondanks dat vinden we het vooral een spannend avontuur en is het een droom die werkelijkheid wordt: Wonen in Afrika!

Op deze pagina houden we je graag op de hoogte over onze voorbereidingen en zullen we je de eerste beelden en ervaringen van onze nieuwe woonplaats delen.

%d bloggers like this: