Namibië | Fish river canyon, Sesriem, Swakopmund, Skeleton coast, Damaraland, Etosha & Waterberg | Erik & Floor

In April 2018 reisde Erik & Floor door Namibië met een 4×4 met daktent. Lees hier over hun ervaringen:

Het reizen in Namibië ging makkelijk, we voelde ons veilig en de mensen waren overal  vriendelijk en behulpzaam. Complimenten voor Ga-Afrika, alle reserveringen waren in orde, de route was leuk en logisch, en alles verliep goed.

Voor ons staat op nummer 1 in de reis de schoonheid van de woestijn. Wij zullen Namibië vooral herinneren als dat gigantische lege land, met eindeloze vlakten tot aan de horizon, adembenemende landschappen, bergen en canyon met oeroud gesteente en de enorme stilte en rust. Halverwege realiseerden we ons dat er we geen vliegtuigen hoorden of zagen. Stilte overdag en ‘s nachts alleen de geluiden van de natuur en, niet vergeten die prachtige sterrenhemel.

Op de tweede plaats staan de bijzondere ontmoetingen met wilde dieren. Het bijzondere van deze reis was dat we dieren echt zelf opzochten. We hebben de game drives in Etosha zelf gedaan en veel gezien. Het meest bijzondere was een ontmoeting met een hele groep badende olifanten op 20-30 meter afstand van onze auto. In Waterberg stonden we te voet op misschien 50 meter van neushoorns, tijdens onze wandeling met een gids.

Erik & Floor hebben Ga-Afrika voorzien met tips over leuke uitstapjes en restaurants onderweg die wij met veel plezier weer doorgeven aan de volgende reiziger!

%d bloggers like this: