Namibië & Botswana | Etosha, Caprivi strip, Okavango Delta & Victoria falls

In september 2018 maakte een jong stel met Ga-Afrika een reis door Namibië en Botswana met 4×4 met daktent. Zij reisde naar Etosha, door de Caprivi strip, naar de Okavango panhandle en Chobe in Botswana, met als afsluiter de Victoria watervallen. Zij hebben deze reis gecombineerd met een aantal dagen Kaapstad door middel van een extra vlucht vanaf Victoria falls. Lees hier over hun ervaringen:

De service van Ga-Afrika beoordelen wij met een ‘8’.

Het was fijn dat vanuit Ga-Afrika onze wensen goed werden bevraagd. Bij het eerste reisvoorstel werd ons duidelijk dat we nog niet precies genoeg wisten wat we wilden, en na een tweede gesprek was het helemaal goed.

We hebben veel mooie dingen gezien tijdens onze reis. Giraffen zien drinken in Etosha was absoluut een hoogtepunt van de reis. Er was een overvloed aan dieren en we hebben heel veel mooie vogels gezien. Etosha, Kwando, Chobe en Kaapstad waren de hoogtepunten van onze reis. Eigenlijk zouden we alles aanraden van de reis maar in het bijzonder om te kamperen in Chobe en een bezoek aan Etosha met minimaal twee locaties en 3 nachten in het park.

Qua verbeterpunt hadden wij achteraf gezien liever niet in Victoria falls de reis willen eindigen en hadden wij vanuit Kasane een day-trip naar de falls willen doen. Dit scheelt urenlange en kostbare grensovergangen.

%d bloggers like this: