Boeken

Heb je al zin in je reis?! Dan helpen we je graag verder.

De kracht van Ga-Afrika is de persoonlijke benadering waardoor je geen standaard reis voorgeschoteld krijgt maar juist een reis die is afgestemd op jouw wensen en budget.

Bij self-drive reizen wordt voor jou de huurauto (overweeg zeker een 4×4 met daktent, dat is een super manier om door Afrika te reizen!) en accommodaties geregeld. Optioneel zijn leuke excursies, waar we je graag over adviseren. Bij groepsreizen is daarbovenop vaak ook de maaltijden inbegrepen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Neem contact met ons op waarin je jouw interesse uitspreekt. Hierin geef je aan of je al bepaalde ideeën hebt voor je reis en wat je belangrijk vindt.
  • Wij maken een vrijblijvend reisvoorstel en offerte op basis van jouw wensen, en wij denken mee over welke onderdelen zeker niet aan jouw reis kunnen ontbreken.
  • Als je over het eerste reisvoorstel enthousiast bent kunnen we in samenspraak onderdelen aanpassen zodat we uiteindelijk jouw droomreis hebben samengesteld.
  • Als je uiteindelijk helemaal tevreden bent  over de reis en offerte is een aanbetaling van 20% nodig om de boeking definitief te maken.
  • Wij boeken met veel plezier jouw reis; de huurauto, accommodaties en excursies. Als dit helemaal rond is ontvang je van ons de bevestiging.
  • Uiterlijk 8 weken voor vertrek maak jij het restantbedrag voor de reis over. Alles is dan al voor jou geboekt.
  • Voordat je op reis gaat ontvang je van ons een routebeschrijving inclusief handige tips voor onderweg en leuke stops die je kunt maken.

Klaar om dit proces te beginnen? Neem dan contact met ons op.

Algemene reisvoorwaarden Ga-Afrika

Ga-Afrika is aangesloten bij het GGTO Garantiefonds.

GGTO garantieregeling

%d bloggers like this: